NovicePOSKRBITE ZA SVEŽINO V SVOJEM DOMU IN HKRATI PREPREČITE NASTAJANJE ODPADKOV

Želite v svojem domu svežino, ki jo lahko pripravite sami prav tako pa pri tem preprečite nastajanje odpadkov? Izberite katerega od nasvetov, navedenih spodaj:KJE KONČAJO ELEKTRONSKI ODPADKI?

Pot nekaterih elektronskih odpadkov je mnogim precej neznana. To je pritegnilo južnoafriškega fotografa Pietra Huga, da je med letoma 2009-2010 naredil posnetke smetišča elektronskih odpadkov Agbogbloshie, ki leži na obsežnem delu na obrobju Akre, glavnega mesta Gane.Prihranite z ekološko izolacijo

 

Za ekološko izolacijo se po naših podatkih odloča vedno več Slovencev. Dejansko se zanjo odloči vsakdo, ki razume v čem se ekološka izolacija razlikuje od anorganskih in umetnih izolacij.

Vir:TUKAJHREN ZA ZDRAVJE

Hren je odličen za naše zdravje saj vsebuje veliko vitaminov in mineralov. Čisti organizem, deluje antikancerogeno, še posebej dobro vpliva na jetra, mehur, prebavni trak. NARAVNO ZDRAVILO ZA BAKTERIJE E.COLI

Oglejte si enostaven način za pripravo napitka, ki dviguje telesno odpornost in naj bi bil učinkovit tudi v boju proti bakterijam. Seveda naj napitek služi zgolj kot dodatek k zdravljenju.